Over ons

GK8390
Kavec zet kroon op uw werk !

Kantenband, het lijkt een detail. Maar de afwerking van uw plaatmateriaal bepaalt voor een deel mee de kwaliteit van uw werk.
De interieurarchitect of uw klant verwacht niet anders dan dat de kantenband perfect aansluit op de kleur en het motief van de plaat en voor de levensduur van het maatwerkmeubel goed hecht en kleurvast is.
De juiste kantenband leveren die aan die eisen voldoet, vraagt kennis en kwaliteit. Laat dat nu net de kracht zijn van de Opglabbeekse specialist Kavec.

Hoogkwalitatieve kantenband !

De doelstelling van Kavec is een flexibele leverancier zijn van kwalitatieve kantenbanden.
Voorts zetten we in op een sterke service en het leveren van kwalitatief materiaal.
Die kwaliteitsgarantie vinden we bij kantenspecialist G+K Profil. Het Duitse familiebedrijf produceert topproducten. De kantenbanden zijn absoluut maatvast: 2 mm is ook echt 2 mm.  Verder zijn kanten van 2 mm voorgespannen zodat deze perfect aansluiten op de plaat en de naad bijgevolg tot een minimum wordt beperkt.

Kiezen voor de kantenband van Kavec betekent dus geen gepruts meer met het keer op keer minutieus instellen van de machine bij het wisselen van een kantenband. Voorts zijn onze kantenbanden door en door gekleurd. De kleur van de onderbouw is afgestemd op de kleur van de toplaag.
Dat resulteert in een mooier freesbeeld. De kans op lichtere boorden bij het frezen is dus miniem. Ook een ongelukkige beschadiging door de klant zal niet opvallen.

Een andere troef is de samenstelling van de kantenband. De ABS bevat een laag sterolgehalte, een eigen ontwikkeling van G+K Profil. Dat biedt niet alleen een gezondheidsvoordeel, maar is ook een troef voor de standtijd van de freesmessen op de kantenbandmachine.
Onze ABS bevat tot slot ook nog meer kleurpigmenten, waardoor de kleurvastheid veel langer gegarandeerd is. Dit kunt u eenvoudig testen door de band tegen het licht te houden. Je kijkt er niet door.

Maatwerk !

We combineren de kwalitatieve kantenbanden van G+K Profil met een unieke service.
Zo volgen we voor u de collecties op de voet.
Kleur, afmeting of termijn: wat de uitdaging ook is, Kavec verlegt grenzen om uw vraag waar te maken. Zo hebben we meer dan duizend kleuren op voorraad. Wanneer u voor 15 uur bestelt, krijgt u zo’n voorraadkleur  's anderendaags in de loop van de voormiddag geleverd.
Door het ruime aanbod van meer dan duizend kleuren kunnen we in 90% van de gevallen een 100% passende kantenband leveren. Wanneer dat niet lukt, stellen we een bijpassende kleur voor of kijken we samen met u om de kleur op maat te laten maken. En voor dat maatwerk betaalt u geen euro meer. Niet alleen de kleur kan op maat van uw project, ook de lengte van de kantenband.

Wanneer u maar enkele meters van een bepaalde kleur nodig heeft, hoeft u geen volledige rol af te nemen. U koopt gewoon de lengte die u nodig heeft.

Kortom, Bij ons zijn kwaliteit en een flexibele service geen loze woorden.